Over ons

Al onze woningen bevinden zich in Antwerpen-Zuid. Al vijftig jaar lang zijn wij gespecialiseerd in het verhuren aan een divers publiek. Bij Fermon Rent merk je het verschil: wij zorgen ervoor dat je snel kan intrekken en je meteen thuis voelt, voor een verblijf van minimum 1 maand.
Bekijk hier enkele sfeerbeelden of contacteer ons.

De omgeving

Onze panden liggen in het hartje van het bruisende Antwerpse Zuid. Vlakbij de Troonplaats met zijn gezellige bars en restaurants, met een supermarkt om de hoek. Je bent ook maar enkele minuten verwijderd van de Karel De Grote hogeschool en treinstation Antwerpen-Zuid. Tien minuutjes fietsen en je staat op de Grote Markt. Dankzij Fermon Rent ontdek jij Antwerpen in stijl, zonder zorgen!
Bekijk hier ons aanbod, of laat ons meteen iets weten!

Wasruimte

Vanaf nu hoef je je geen zorgen meer te maken om een wasmachine: Fermon Rent beschikt over een wasruimte waar enkel onze huurders toegang tot hebben. Zo doe jij zonder problemen de was. Handig, toch?

Fietsenstalling

Antwerpen verken je het best per fiets. Op tien minuutjes fietsen van je woning zijn de Grote Markt of Antwerpen-Centraal, één minuutje en je zit gezellig iets te drinken op de prachtige Troonplaats. En wij zorgen ervoor dat je je fiets veilig kunt achterlaten in onze fietsenstalling wanneer je thuis bent. Geen zorgen dus!

Geïnteresseerd in één van onze panden?

Bel of stuur ons een mail voor meer informatie.
Fermon Rent
Lange Achteromstraat 34
2018 Antwerpen
Vind ons ook op