Voor wie

Wij verhuren onze gemeubelde woningen voor lange en korte termijn. Alles is bespreekbaar. Fermon Rent wilt ervoor zorgen dat jij je thuis voelt in Antwerpen.

Permanente verblijvers

Fermon Rent biedt de mogelijkheid om permanent te huren. Denk bijvoorbeeld aan een test in samenwonen, of het vinden van het ideale appartement na een scheiding of break-up. Onze woningen bieden enerzijds oplossingen voor alleenstaanden en nieuw samengestelde gezinnen, maar ook als eerste woning zijn de appartementen, studio's of kamers van Fermon Rent uitermate geschikt.

Informeer meteen

Tijdelijke verblijvers

Bezig met het (ver)bouwen van je huis? Misschien heb je nood aan een tijdelijke verblijfplaats. Fermon Rent zorgt ervoor. Al vanaf één maand huur jij een gemeubeld appartement, studio of kamer en geniet je van onze all-in formule. Geen stress, maar een mooie thuis in Antwerpen.

Informeer meteen

Bedrijven

Je wil dichter bij je werk wonen? Je hebt een tijdelijke opdracht in Antwerpen?
Mogelijkheden genoeg, voor iedereen hebben wij een oplossing. Huur één van onze gemeubelde appartementen, en wees al zeker van je ideale (tijdelijke) thuis.

Informeer meteen

Stagiaires

Al jaren hebben wij ervaring met het verhuren van appartementen, studio's en kamers aan verschillende nationaliteiten die stage lopen in en rond Antwerpen. Aan expertise dus geen gebrek! Dankzij onze all-in formule geniet jij zonder problemen van alles wat je nodig hebt, in de bruisende omgeving van het Antwerpse Zuid.

Informeer meteen

Erasmusstudenten

Klaar om in België te studeren en kies je voor Antwerpen, kies dan ook voor Fermon Rent en je verblijf kan al niet meer stuk: Onze woningen liggen centraal in het levendige Zuid op wandelafstand van trein, tram, bus, deelfietsen en -steps alsook van de 'Karel de Grote Hogeschool'. Kom terecht in een boeiende omgeving, en geniet van your home away from home.

Informeer meteen

Expats

Expats uit alle hoeken van de wereld behoren tot onze trouwste klanten. Fermon Rent verzorgt hun gemeubeld verblijf volledig all-in en volgens de termijn die zij zelf bepalen. Als expat hoef jij enkel maar te genieten van de perfecte thuisbasis in het Antwerpse Zuid. Misschien wil jij hier zelfs nooit meer weg!

Informeer meteen

Geïnteresseerd in één van onze panden?

Bel of stuur ons een mail voor meer informatie.
Fermon Rent
Lange Achteromstraat 34
2018 Antwerpen
Vind ons ook op